Holdin' On To Life

Texten som krånglar!

Kategori: dagbok!?

Hejsansvejsan! Skulle bara säga förlåt för att texten är ojämn. Vet inte riktigt vad det är men som tur är kan man iaf fortfarande läsa inläggen. Försöker fixa problemet, ska bara komma på vad det är :S Någon som kanske kan veta?
<3
Hot*life

Snö! :D

Kategori: dagbok!?

Kollar runt lite på olika bloggar. Roligt att se varma bilder från Australien, USA, Kina, New Zeeland och allmänna sommarbilder när jag själv sitter hemma, kollar ut genom fönstret och ser snön yra förbi. xD. Men tur att jag älskar snön! 
 
Snart är det dags att åka snowboard igen så tänkte passa på att posta ett inlägg med bra saker med skidåkning, snowboardåkning och allt sånt... Håller ni med om något av det??
 
+ PLUS
 
<3 Man har både superkul och tränar samtidigt, även muskler som man oftast inte använder i vanliga fall.
 
<3 Det finns så många sätt som man kan åka ner för bakcen med. Så om man tröttnar på något kan man alltid testa något nytt sätt. T.ex. åka skidor, snowboard, mini skidor, pulka, ramla ner, åka på magen... osv. Dem två sista sätten är däremot inget jag skulle rekommendera för mycket :O
 
<3 Många säger att dem skulle vilja testa att flyga. När du hoppar i hoppen med mycket fart så känns det näästan så. :)
 
<3 Känslan när man sitter i en värmestuga efter en lyckad dag med mycket åk och dricker varmchoklad med vänner och familj!
 
 
Hot*life

Jag älskar...

Kategori: dagbok!?

 
Oj, ja. Fick frågan "Vad älskar du?" men det vet jag inte helt. Älska är ett så starkt ord även fast alla använder det så ofta. Det är lite synd för då förlorar ordet lite av sitt värde. Men jag skulle nog säga att jag älskar den tredje och fjärde dagen i skidbacken. Då har man fått in åket och man kan bara köra. Kroppen och musklerna man vanligtvis inte använder har börjat att vänja sig och det är bara att blåsa på i pistarna och funparken. Det finns så mycket jag älskar så ni skulle bara bli uttråkade av att läsa allt. En stor del av sakerna jag älskar finns i vardagen. Som BFF:s, familj och nya äventyr! Meeen jag älskar ju saker på olika sätt också så klart!
 
Tänk dig att vara utomlands i ett varmt land. Det är sent på kvällen och luften är ljumen. Man har linne och shorts och sitter på ett fik och lyssnar på levande musik eller tar en promenad i en fin park med någon av ens bästa kompisar/närastående. Det älskar jag. Ungefär där tänker jag sluta skriva. Jag skulle kunna skriva flera sidor om saker som jag älskar men som sagt så skulle ni bli uttråkade då. Kanske är ni redan uttråkade nu, men det bevisar bara min teori. ;)
 
 
Hot*life