Holdin' On To Life

Vad var det som gick fel?

Kategori: dagbok!?

Jo, mycket. Jag tänker bara hoppa rakt in i alla problemen. 

Dolda räkningar som låg på ca. 1000-2000kr, ett par mail där det stod att vi inte betalt, oklar information.


Nu kommer vi till det verkliga problemet. I förr förr går ringde dem hem till oss och sa att det blivit något fel med värdfamiljerna och att dem nu vill skicka oss till Brighton istället för Bornemouth. Dem säger även att dem inte vill lägga ut någon ersättning för det, INGEN ALLS. Visst, Bornemouth och Brighton ligger nära varandra. Bytet i sig är alltså inte någon för stor ändring. Dock finns det fler problem med bytet. Dem aktiviteter som vi bokat att få göra i Bornemouth, dem finns inte att göra i Brighton. Hur ska man göra med det då? Och på allt så hade dem inte ens ringt och berättat detta för tjejen jag ska åka med. Så när jag ringde till henne för att fråga hur hon ville att vi skulleglra med det hade hon inte ens fått veta om att sem ville flytta oss. Trots det att dem sagt till oss att "hon var näst på tur" efter dem pratat med oss... 


För tillfället vet jag alltså inte 1) VART vi ska någonstans 2) VAD vi ska göra för några andra aktiviteter där 3) OM vi ens åker ALLS 4) VEM vi ska bo hos eller VAR. 

Hm... Jo, men det kommer att bli as roligt ändå!! :D Lite strapatser på vägen gör bara historian bättre 😝👏🍇👌😊😂

Dock rekommenderar jag inte att åka med STS alls... 

Hot*life

Framtida info

Kategori: dagbok!?

INFO: Under den tiden jag innerligt hoppas jag tillbringar i England kommer ni kunna läsa ett inlägg med rubriken "vad var det som gick fel?" som då handlar om hur en bokad och betald språkresa kunde gå från 'jag ska åka till Bornemouth' till 'kommer jag ens kunna lämna Sverige?'. 

Det andra inlägget som är garanterat att ni ska få under ungefär samma tid är inlägget "Jag kan inte gråta för dig" som helt enkelt handlar om hur jag reagerar och påverkas när någon som står nära mig dör. Tänker att det kan vara... kanske inte nödvändigt eller intressant mera på något sätt bra att även skriva om dem sämre stunderna i livet. Många bloggare vill inte skriva om deras så kallade dippar i livet utan bara skriva om när allting är bra och perfekt. Likaså utelämnar många youtubare sina jobbiga stunder utanför kamerans värld. Jag förstår dem verkligen och jag förstår er om ni inte vill höra eller läsa om det. Men trots det så känner jag att det på något sätt kan vara bra att ta med den delen av livet också. Det kommer inte att vara något långt inlägg men det kommer att finnas där. 

Annars har jag även tänkt att jag numera ska göra om bloggen lite till en mer praktisk blogg. Alltså lägga upp mer saker under kategorierna musik, vid&pics och pyssel. Den tanken är inte helt utformad ännu så kommer uppdateringar på den tanken när min hjärna snurrat vidare några varv. 

Ha de till nästa gång!

Hot*life

"Det var ju inte så bra"

Kategori: dagbok!?

Hallå där ute! Idag har dagen bjudit på en poängpromenad som i övrigt inte alls gick som det borde... hade 11 av 12 rätt men utslagnings frågan alltså... Man skulle gissa hur många kulor det var i en burk. Jag gissade på 69st men gissa hur många det var!? 267 stycken! ...antar att mitt ögonmått inte är vad det en gång vart ;-) Men som en liten tröst grillade vi under kvällen istället :)
Nu är det verkligen sommar :)


Ni vet säkert att om man plockar 7blommor under midsommar kvällen och sover med dem under kudden så sägs det att man ska drömma om den man ska gifta sig med. Självklart testade jag och visst drömde jag. Till skillnad från förra året drömde jag i år 'bara' om en kille xD. Jag kände inte igen honom men tror mig komma ihåg att han hade ljust hår. Mer än så kommer jag dock inte ihåg :| 

Imorgon kommer lite info vad gäller bloggen
 
Ha det gött i sommar värmen! :D
Haha kommer att komma många bilder från midsommar kvällen fram över xD. 

Hot*life