Holdin' On To Life

Saker lärare gör som vi nu kommer att slippa under lovet

Kategori: dagbok!?

(Glöm inte att delta i Challengen)

Bara tänkt på det speciellt mycket nu under när lovet närmar sig. Hur beter sig olika lärare respektive varandra. Så här kommer några punkter som jag har lagt märke till att vissa lärare gör.

1. När dem inte vet svaret på en viss fråga och börjar spektulera kring annat för att dölja att dem inte kan svaret. (Kan dem inte bra inte erkänna och säga att det var en bra fråga och att dem ska/kan söka upp det till nästa gång)

2. Dem som säger "ni gör bara det här för eran egen skull och jag ska inte behöva säga till er" men ändå inte slutar att tjata och säga till. Om läxor verkligen ska vara på eget ansvar så ska det vara det också. Kan tänka mig att det är lite jobbigt för elever som missar läxor ofta att få höra det hela om och om igen.  

3. Vad är bäst? Lärare som ger lika mycket läxor under hela skolåret (inkl. läxor över loven) Eller lärare som bombar en med läxor under skoldagarna men inte under loven?

Såå håller ni med om någon av dessa och om det finns fler så får ni gärna kommentera! :D :D 

Ha det gööt och njut av den sista dagen i skolan! ;) 

NO MORE SCHOOL!! 

I övrigt så hade vi just lite biologi och jag var de enda som klarade hela uppgiften!! STOLT! (På bilden nedan är den en cellutveckling vääldigt förstorat. Det var det vi jobbade me under lektionen)Hot*life

KOMMENTARER:

 • Linellas säger:
  2014-02-07 | 13:29:48
  Bloggadress: http://linellas.se

  haha håller med om att de gärna inte ville erkänna att det var en bra fråga utan istället börjar spekulera om nåt annat. men det är väl bra att slippa läxor under lovet och istället ha regelbundet under läsåret ?:)

  Svar: Ha de tycker jag med! :D :D Men vi har lärare som ger oss regelbundna läxor under läsåret men även unde loven.... :( :D
  Alinde

 • Johanna - A dream as a model ♥ säger:
  2014-02-07 | 22:09:55
  Bloggadress: http://jonza.blogg.se

  bra blogg!

  Svar: Taack! Jag har haft en ganska dålig dag idag men din kommentar fick den att vända till helt okej :) tack :) och bra blogg har du :)
  Alinde

 • LYFTMER säger:
  2014-02-08 | 03:19:43
  Bloggadress: http://lyftmer.se

  Haha håller med dig! :)

  Svar: Gött och höra! :D
  Alinde

 • Yohanna Svensson säger:
  2014-02-08 | 19:03:29
  Bloggadress: http://yoyossecret.blogg.se/

  härliga bilder! ^^

  Svar: Taaack! :D
  Alinde

Kommentera inlägget här: