Holdin' On To Life

Hur det är att vara perfekt :D

Kategori: dagbok!?

Hej alla där ute!! 
 
Kanske du undrar hur det är att vara perfekt, som jag. I så fall så kan du få svaret här. Innan du kommenterar så läs genom HELA inlägget!
 
Vissa säger att det inte finns någon som är perfekt, att alla är oslipade diamanter. Det är inte sant. För alla ÄR perfekta. Och det är även svaret på varför ingen är som du. Om alla skulle vara som du skulle alla vara perfekta men då skulle vi kolla på det ännu mer finstilta och helt plötsligt så skulle ingen vara perfekt igen.  Men vi ser det hela fel. Att vara annorlunda är inget fel, det är ju det som är rätt. Det unika är ju hela charmen i perfektion. det är det som gör perfektionen till perfekt.
 
Du kollar inte på en 'basic' T-shirt och säger att dess form är perfekt, för alla är ju likadana. Det är hur den ser ut du kolla på och kallar perfekt. Hur färgerna blandas, hur motivet på ser ut, hur glittret sitter och hur de unika detaljerna är på just den tröjan. Det är det som du kollar på och kallar perfekt. 
 
Om du nu fortfarande undrar hur det är att vara perfekt, så ta inga omvägar och fråga någon annan. Gå till en spegel, titta i den och fråga dig själv så får du svaret. 
 
 
Hot*life 
Kommentera inlägget här: